FoodPanda nagrađuje!

Evo jednog letnjeg darivanja! Foodpanda, kompanija koja je skoro počela da posluje u Srbiji, a inače ima servise u 28 zemalja širom sveta, poklanja jedan vaučer od 4.600 dinara srećnom dobitniku!

A evo čime se ova kompanija bavi – recimo nešto ste gladni a nemate vremena ili vam je frižider prazan da biste nešto pravili, odete na Foodpanda vebsajt, ili naručite telefonom koristeći njihovu mobilnu aplikaciju, odaberete kuhinju ili vrstu restorana, vidim da su veoma popularne kineska, meksička i italijanska kuhinja, pa odaberete restoran, zatim jelo, pošaljete narudžbinu, i onda vam ova kompanija hranu dostavlja na kućnu adresu, a plaćete po preizimanju ili online.

Vrlo jednostavno funkcioniše, a svi srećni, i siti naravno. I restorani koji posluju sa ovom kompanijom, i Foodpanda kao posrednik, i krajnji potrošači.

Ima jedna fora, servis je za sada dostupan samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, ali kažu da će stići i u druge krajeve Srbije.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri treba samo da ostavite komentar ispod teksta i u njemu napišite koju biste hranu rado naručili, i to je to. Nagradna igra traje od 10. do 15. jula. 

Good luck!

I dobili smo dobitnicu, Vesna Nešić. Vesna, čestitamo, i javite se da preuzmete nagradu. Izvlačenje je juče obavio moj sin, kao i uvek.

www.soibiber.blogspot.com

Zavirite i u ove recepte:

13 Comments

  1. može i meni neka kineska. ili indijska… 🙂 a i za meksičku se ne bih bunila 🙂 gladna sam. Mila

  2. može i meni neka kineska. ili indijska… 🙂 a i za meksičku se ne bih bunila 🙂 gladna sam. Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *