Ajme, koliko nas je – oktobar 2013.

 

Kao što možete da naslutite tema za nastupajući mesec je – riba. Morska ili rečena, cela ili u filetima, pržena, kuvana, grilovana ili pečena, čak i živa, uradite sa njom šta god vam pada na pamet. Iskrena da budem dvoumila sam se između ribe i slaninice, surf or turf, što bi u Americi rekli, ali pobedila je riba jer sam htela da i vegeterijanci učestvuju. Takođe, stičem utisak da riba i nije baš preterano prisutna u ishrani kod nas kontinetalaca pa eto da je malo popularišemo. Pošaljite mi radove do kraja meseca na adresu:

Pobednik će dobiti lepu nagaradicu, ionako sam mislila da pravim malo darivanje, ali ovako je još bolje, neko će da je zasluži.

Inače, ulogu domaćice mi je prosledila Jovanka Baštovanka, sa bloga Kutlačom po kazanu. Iako sam par puta učestvovala u ovoj igrici nisam ni slutila da ona već tako dugo traje. Ajme, koliko nas je, igrica za food blogere,  započeta je 2008, i okuplja blogere sa prostora bivše Jugoslavije. Pravila za učestvovanje u igri možete pronaći ovde. Mene svaki put fascinira sa koliko predanosti i kreativnosti ljudi pristupaju ovakvim takmičenjima.

Uživajte u spremanju i degustaciji ribe.

Topli pozdrav iz još uvek veoma toplog Baltimora,

Ivana

 

www.soibiber.blogspot.com

Zavirite i u ove recepte:

17 Comments

  1. Čestitam ti na ulozi domaćice, a tema mi je super ! Pomalo si me iznenadila izborom ribe, ali i razveselila, biti će sigurno zanimljivih recepata u ovom krugu igrice !

  2. Sve cestitke i moram ti reci da ce mi tema biti pravi izazov, jer ribu ne koristimo tako puno, ali potrudicu se da nesto smislim.:)) p.s. da mi lepo izglasamo Mihaelu za domacicu sledeceg meseca, hihih…;)))

  3. Sve cestitke i moram ti reci da ce mi tema biti pravi izazov, jer ribu ne koristimo tako puno, ali potrudicu se da nesto smislim.:)) p.s. da mi lepo izglasamo Mihaelu za domacicu sledeceg meseca, hihih…;)))

  4. Čestitke tebi kao našoj novoj domaćici. Ni kod nas se riba baš ne jede često, al' ako ne smislim barem jedan novi, ima nekih starih na blogu. Nije da je baš nikad nisam spremala. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *