Krisp od jabuka sa kokosom

Krisp od jabuke
Jump to recipe

 

Krisp od jabuke-1

 

Kad se umorite od prazničnih kolača i torti probajte Krisp od jabuke, koji se veoma lako pravi i ne traži niti posebnu umešnost a niti skupe sastojke.

Ideju da napravim ovaj krisp dobila sam čitajući meni popularnog američkog lanca restorana azijske kuhinje PF Chang, nisam ga probala, nije bilo više mesta za dezert, ali mi se ideja veoma svidela. Mislim da kokosovo brašno, kao i čai začin, daju divnu toplu aromu što ovaj krisp čini idealnim slatkišem za hladne zimske dane.

Krisp od jabuke 2-1

Što se tiče čai začina saznajte više o njemu ovde, kako da ga napravite, zajedno sa receptom za pripremu popularnog napitka Chai Tea Latte.

I da znate ovu poslasticu možete da napravite od bilo kog voća, pa i od onog zamrznutog. Takođe, možete i da mešate razno voće, ubacujete različite začine, a za posip koristite koštunjave plodove i brašno u zavisnosti od toga šta imate kod kuće i šta volite.

 

Krisp od jabuke 3-1
Summary
recipe image
Recipe Name
Krisp od jabuka sa kokosom
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 11 Review(s)

Zavirite i u ove recepte:

4 Comments

  1. Super izgleda! I novi blog i krisp… Ja sam prilicno nostalgicna, pa ce mi stari blog nedostajat, ali na lepo se nije tesko naviknuti.
    Srecno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *