Nagradna igra – Američki kuvar

Još dok sam radila na Američkom kuvaru, razmišljala sam o ovoj ideji – napraviti nagradnu igru u kojoj će nagrade biti tipične američke namirnice, kao i kuhinjske alatke, koje je teško nabaviti ne samo kod nas nego i u Evropi. Recimo measuring cups ili measuring spoons, šolje i kašike, koje Amerikanci koriste za merenje umesto vage, onda pikane, iliti pekane, razne začine neophodne za pravljenje jela iz kuvara, Hershey’s komplet za pravljenje S’mores, ili Hershey’s kisses, poželjne za pravljenje kolačića sa puterom od kikirikija i čokoladnim kapljicama iz mog kuvara, black eyed peas, javorov sirup, dekoracija za kolače, itd.

Trebalo je još smisliti način kako organizovati jednu takvu nagradnu igru. Onda sam dobila ideju da se oštampaju leci, svako ko kupi knjigu dobiće po jedan komad, oni mogu da služe u više svrha: recimo mogu da budu bukmarkeri, zatim podsetnik na jela koja vam se najviše dopadaju u knjizi, sugestija ljudima koji će kasnije čitati ovu knjigu na koja jela i poslastice da obrate posebnu pažnju, i naravno sa njima učestvujete u nagradnoj igri. A i nadam se da će te ispunjavanjem liste biti dodatno motivisani da isprobate što više jela iz Američkog kuvara:)

Američki kuvar - nagradna igra letak-1

Dakle, najpre kupite Američki kuvar, ovde možete da ga naručite. Sa kuvarom ćete dobiti letak koji ćete ispuniti sa listom vaših omiljenih jela iz knjige, fotografišite ga i pošaljite na moju Facebook stranicu ili na email – americkikuvar@gmail.com

Američki kuvar - nagradna igra final

Kao što možete da vidite na ovom letku, nagradna igra traje do decembra meseca ove godine, tačnije do 5. decembra, kada primamo poslate letke. Dva srećna dobitnika/ce će dobiti vredne pakete sa američkim namirnicama i kuhinjskim alatkama. Izvlačenje će biti 9. decembra, taman da srećnim dobiticima poštom stignu paketi oko praznika.

Srećno!

 

 

Zavirite i u ove recepte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *